Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag du gav

Den dag du gav

Den dag du gav mig innefattade allt
som en vind över ängarna
En frusen jord där blommorna inte mer växer
där hjärtat värmer den frusna själen
Kan man då förstå den krankhet
det innebär att vara ensam
För hur man än gör så har tiden kommit ifatt en
och åker karusell med den tid som var

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 137 gånger
Publicerad 2018-02-09 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj