Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tranedans i mitt intre

Daggen på dina fuktiga läppar

Den dagg som hamnade på dina fuktiga röda läppar
Var de andetag jag fyllde mina lungor med
den kärlek som du gav
Stjärnorna lyste just igenom det genomskinliga
den längtan av törst
Källan av din doft kom från den horisont
där blommorna aldrig vissnade
En tranedans i mitt intre där flöt blodet mot det
delta som vissades för mig
Ett ljust skimmer av den härlighet
som man aldrig kan förvänta sig

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj