Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kitsch den rätta tonen

Hur mår du min vän
när kroppens celler
skriker efter drogens rus.

faller glamouren nu
som torkade vissna löv
en sensommar dag

Hur mår du min vän
då hjälpen förblir endast
en förlorad Gud.

© Bosse 9 februari 2017.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-09 23:31



Bookmark and Share


  objekt3
Gud är inte förlorad
2018-02-10

    Sefarge VIP
De går lik bra
Lingonsylt!
eller?
:)
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten