Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåthet på livet


När tillvaron blivit upfuckad,
kan det dröja en stund
innan kåtheten på livet återvänder

Bryta mönster är inte det lättaste.
Att byta ställning
och inse att annat faktiskt fungerar.

Men det kan dröja innan det blir skönt
så startsträckan handlar om tålamod och träning
i väntan på lust




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-10 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och insiktsfullt!!!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol