Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Allting är
Lika
Lätt

Allting är
Lika
Svårt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mariackarlsson
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-11 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
På ena sidan ett beslut är det svårt
på andra sidan är det lätt
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mariackarlsson
Mariackarlsson