Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landning

Jag är ett hopp utan mjuk landning

Jag är det krispigaste gräs med gömda tistlar av ilska

Jag är vajande vallmo med rödaste kind

Jag är känslan som aldrig blir sagd

Grundad av förvirringens tankar




Fri vers (Fri form) av Mariackarlsson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mariackarlsson
Mariackarlsson