Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärldar



Ny tid


förbrukar


det gamla


i


Nuet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-06-03 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP