Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den där känslan av hjälplöshet


vad du vill



när det känns så här
när orden nöter hål i mig

när du stänger mig ute

då vet jag vad du gör

du vill att jag går
så att du slipper





Fri vers av Blomman
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 23:30



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Riktigt bra. Fint flyt. Skapar känslor snabbt. Igenkännande. Gillar!
2007-05-24

  stefan.g
Vilken stark ord följd, som tar steg jag knappt hinner med. "Vad du vill", känns känslomässigt laddad, den får en att reda ut saker som ligger där bland mycket annat. Texten gör igenligen ett jobb som bara ord kan göra. Den för upp känslor, till ytan och blott lägger en trasig kommunikation som i det närmasta har haverat. Dikten är bra skriven och ger infallsvinklar som jag själv tycker personligen att bra poesi skall ha. Tack för läsningen! Den vara bra, Kort och innehållsrik....av känslor som säkert skulle vilja ta tag i tråden igen. Den sköra den spröda, är all annat än av......
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomman
Blomman