Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Biverkningar.


"orka leva, Alice"

..hör jag mig själv stå utanför min kropp och skrika. Ser min kropp fast utifrån, ser mig skaka om den. "Orka leva nu. Du måste orka". Fast det gör jag ju inte. Så jag stannar här, under ytan, en stund till.

Orkar inte vakna upp, orkar inte leva, orkar inte finnas till orkar inte kämpa mot sjukdomen längre.
Det får andra göra.

För här vilar jag i en psykofarmakainducerad koma.
Ni kan inte nå mig, bara förhindra att jag sjunker längre ner i dvalan än såhär.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-12 21:09



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
försöker nå dig. kul läsa dina texter.
2018-02-14

  Fulbergarn
Om jag kunde skriva en mening som förändrade så skulle jag skriva den,

Tillsvidare kämpa på och min sympati
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver