Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bevingade trillande tårar

 

Trillar!
Trillar!
Trillar!

Tårarna på min kind på min födelsedag

Gnistar!
Gnistar!
Gnistar!

Tårarna på min kind på min avsked dag

Sorgsna!
Sorgsna!
Sorgsna!

Och sörjande faller tårarna på min kind i min ensamhet

Tårar in och tårar ut ur barndoms tiden
Tårar upp och tårar ner ur besvikelsen
Tårar hum och tårar dum ur orättvisan

Vilar i sin urna

Tårar som skatt!
Tårar som diamanter!
Bevingade tårar!

Lämnar jag på livstid i sin bur

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-02-13 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP