Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan…

 

Utan personligt ansvar eller kommentar
Flyr orden min dikt

Skuggan av tvivel
Skuggan av mig

Skuggan av skugga
Skuggan av vilsenhet

Talar tydligt
Talar öppet

Drömmen äger jag inte längre
Makten över orden har jag inte längre

Skuggan av tvivel
Och den personliga ansvaret

Avsluten vård!
Oavsluten dikt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-02-14 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP