Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aldrig snäll

 

Gräl!
Gnäll!

Aldrig snäll!

Mellan vänner!
Mellan familj medlemmar!

Aldrig snäll!

Mot sig själv
Mot andra!

Aldrig snäll!

Gräl!
Gnäll!

Förstör allt som är väl
Som kommer aldrig bli igen hel

Aldrig snäll!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2018-02-14 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP