Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse



Gränsen till det övernaturliga
är laddad
med överraskningar
Rekryterad av väktare
bortom alla fantasier
i en värld
i rymden
Mötet i mörkret
i en sugande eruption
mot ett tidlöst mentalt universum
Avläst av ett medium
med oväntade reaktioner
Insikten hjälper mig
förstå erotikens
dubbla känslor




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2018-02-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP