Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att skriva

Ja, jag älskar detta hantverk.
Och andra hantverk också.

Var jag än befinner mig
kan jag ju ta fram skrivblock och penna.

På stranden, på tåget, i sängen...

Så, vi som skriver är privigilerade !

Ja, den som kan vara skapande
den är ju aldrig arbetslös!

Nej. Tala din sanning sakta och klart.
Du kommer att bli en vinnare ---
jag lovar dig!

Gokväll...




Fri vers av bohemen VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-15 21:21



Bookmark and Share


  Stisse
Så hoppfullt. Gillade särskilt "den som kan vara skapande den är i aldrig arbetslös" det är så klokt!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP