Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbörda

det fyrkantiga rummet
styr människan
det fyrkantiga rummet
är människan

gryningslös är natten
ett svart hål
fyllt med borttappade vantar

det fyrkantiga rummet
dina minnen i mitt liv
är tomhet

© Bosse 16 februari 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-16 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten