Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Onoff knapen

 

Onoff knappen behövs vid,

Störande besök
Olämplig besök

På tåget
I bussen

I tunnelbanan
På T centralen

På bio
På biblioteket

Vid störande grannar
Vid störande fåglar

På gatorna
I mataffärerna

Vid telefonsamtal
Vid läkarbesök


Off knappen är den enda som stänger strömmen till störandet
Shut dowen the world!

Och sen är dödtyst
Skönt!







Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-02-16 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP