Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

Jag kan inte andas när jag tänker på dig
det är som om du förgiftat mig
och jag dör nu
jag dör varje gång jag tänker på dig

Du är någonting särskilt
någonting inte ens abilify biter på
Jag har försökt glömma allt
men varje gång jag nyktrar till kommer du tillbaka




Fri vers av Apotheosis
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-18 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apotheosis
Apotheosis