Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det är vinter just nu. Så är vintern bara en väldigt kall sommar. Litet engelsk stil sådär. Tommy var son till Irene och ingen av dem finns längre, annat än i minnet och i det tänkta landet 'Down Under Now Everywhere'.


Något litet om sorgesamt




Jaget tänker på Tommy och Irene.
Som om de finns, ännu.
Bara att det inte går att resa dit.
Annat än i minnets långa tåg.
Ungefär som att det i drömmens värld,
alltid är en ljus och fin sommar.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP