Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig död, en av tiotusen biverkningar

Ungefär som att flyga

Är man inte med i livets alla lotterier, så kan man heller inte vinna.

Jag flyger gärna med en medvetenhet att planet faktiskt kan störta, lever på hoppet inför en fullständig kapitulation. Totalt radiosyrd angriper jag flygledaren, TY jag har inmundigat klassade kapsLAR!

Peta på mig och jaG imploderar, jag är en tickande bomb!
dEPPÅT, HAR VI FÖRSTÅTT?

FÖR jAG ÄR TYDLIGEN EN AV TIOTUSEN! (!)




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B