Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighet

Vill du höra om
en hemlighet ?

-ja

Lovar du att
inte förtälja den för någon ?

-ja

Det är ingen annan som vet.

-ja

Men om jag berättar den för dig
så måste jag ta livet av mig efteråt

-varför då ?

Jo för annars är det ju ingen hemlighet

Sa han, och sköt sig själv, och chockad
stod jag där utan vän och utan hemlighet

© Christer Johansson 2018-02-19





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-19 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP