Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sapfisk natt

Sorgset ensamt kärlekssaft droppar klibbigt
morgon fuktig honungsdagg, den är doftlös.
Fasans mörker, rävhonan ångestskriker
skräckslagen ungdom.

Vandring genom städernas tomhet, hatiskt
stuprörstrumman förmedlar våldets längtan.
Då log månen förvånad över nattens
skräckslagna orgasm.

© Bosse 20 februari 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 03:56



Bookmark and Share


  objekt3
Men bra och obehagligt
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten