Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS GLADIS

en 100 ording

Numera lyder i enlighet med vedertagen Universitets praxis, även lägrestående redskap och funktioner, samt även varelser, under universitets Dekanus ansvarsområde.
Allt enligt polismyndighetens uppgift om att en kvinna blivit missbrukad, då hon felutnyttjades och blev använd som städredskap till efterfestens bordsröjning.
Knappt någon märkbar fysisk skada uppstod, viket torde bero på att studenterna ej hade städredskapsutbildning på sitt schema.
Några psykiska men kom aldrig i åtanke, tydligen. Detta emedan städning tydligen är en naturligt förekommande sysselsättning bland kvinnor.
Upplysning om förstörda arbetskläder, ifall sådana existerade,
meddelades ej,dessa skadorna kanske räknades som natura förmån. Kanske på grund av arbetsplatsen höga status.

Bosse 20 februari 2018.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-20 05:31



Bookmark and Share


  objekt3
hahaha
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten