Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon har sagt om min 'stil' i poesi. Att det är som 'talad poesi' eller 'pratad poesi'. Som ett tal till läsaren. Snarare än att vara någon sorts 'vanlighet' i poesi. Och vad som ej i matematiska termer skulle kallas 'antal'.


Tisdagar kommer tätt då du blir äldre




Tiden kan upplevas
'gå alltmer fort'
då det kommer

till att bli
'litet över fyrtio'.
Samtidigt som tiden

går jämlikt långsamt,
'oavsett ålder' att
sitta i en

sorts väntrum. Som
att vänta på
bussens ankomst och

dess möjliga avgång.
Eller att befinna
sig på akuten

samtidigt som ett
finnandes på akuten
är någon sorts

utdragen tidsaspekt som
ens kanske mer
'akademisk tid', än

'verklig handling. Det
vill som säga
'komma under behandling',

helst något före
en 'dödens inträde'.
Som brukligt är.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 23:13



Bookmark and Share


  Nanna X
Blir det typ tisdag även på torsdagar då?
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP