Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik förekommer.                                       

Mycket gles modell. Ba+ fungerar. Tämligen få tecken är (nu) använda.  

Termen gles är vad (termen) abcd är. Eftersom innehåller (bigrammet) ft – Microsoft förekommer… wow. 

Färg… nej.

Också 1 (en) fråga eller antydan… tiden går.  

101 (e) och 102 [f] fungerar. Tiden går. Typografering (g/ /p) pågår. 

20180221 – okay. 

Termen fönster är [(formellt)] reserverad. 

Vagnretur fungerar. Se även: fung. 

Bigrammet ng (Bingsjö) är [tämligen] frekvent. 

Språkvetenskap <25/ /102> förekommer. 

On     To     Fr     Lö     Sö     Må     Ti    

21      22      23      24     25    [–]    27

28       1         2         3       4       5       fungerar.  

 7         8         9        10      11      12     fungerar. 

__
¯¯

Matematik förekommer.

__
¯¯

  




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 173 gånger
Publicerad 2018-02-21 18:23



Bookmark and Share


  farbror zwed
Matematik-
èn
rullar på – førstås.
Vänlig-
èn… Ø føre BEIGE (cmy/ /MELÓN) WATER
formát
et | c.
—————————————————————
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ MS-DOS
fungé27a27.

FØRFATTARE <e/ /f> fundé… ®----› ‹—————————————— poeter.se


2018-02-22

  Nanna X
upphör matematiken efter 12?
2018-02-21

  farbror zwed

------------------------
_________________
    18:23 – okay.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
------------------------




2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed