Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortanför radarn

 

Mellanbarn mellan världar
söker rötter med simfötter och snorkel
mamma vinkar från sin ubåt
Orkar bara bekräfta en halv barndom

Kramar men inga ramar
vinglasen och pinsamma stöket
rökdimma i köket
När deras desperation tar sig ton

Känslig kräfta uthärdar
vildvuxennattens kalla vatten
farsans flytande farkost i plåt
Och allas oförmåga att säga förlåt

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-21 22:07



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Fragment av hårda bilder, som en bruten spegel.


2018-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande berättelse om ett mellanbarns uppväxt!
Som väl är så är det många mellanbarn som växer upp till starka vuxna och har förmågan att säga förlåt!
2018-02-22

  gunnnar nylund VIP
Känslosamma betraktelser över
livets föränderlighet.... man försöker
bara hänga med.

2018-02-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja, är det inte en förunderlig värld vi lever i (själv har jag så tidiga minnesbilder att det Inte borde vara möjligt att ha sådana - jag låg liten och hjälplös på ett skötbord lindad i något vitt och där stod skrämmande grova varelser omkring mig med munskydd som stirrade på mig, jag tyckte inte om vad jag såg och ville bara bor från upplevelsen av otrygghet, men här blev jag bara :)
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP