Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte komplicerat

 

Jag!
Som hatar hatet
Är hatat av en hatare

Jag!
Som hatar ordet hat
Är hatat av en hatare av ingen anledning

Hatet flödar blod
Hatet föder ännu starkare hat
Hatet talar inget ord än HAT

Hat för en annan religion
Hat för människans hudfärg
Hat för människans ras

Vi är hatat för våra tro
Vi är hatat för att vi älskar och tar emot våra fiende
Vi är hatat för att vi tro på människan

En Adam
En Eva
En värld




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-02-22 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP