Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En (1) liten en – mycket [just] nu på g. Eller: på gång. OCT

————————————————————————————OCT

______________________________________mio_________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ntw¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

|______________________________________eyn________________|

\______________________________________j… ____/

@… cb (okay/ /write) Record [#] et | c. . . . . . . . . . . . . . . d (100) . . . . . . . . . . . . . . · . pynt · . · JULGRANEN = JN · . · /\ barr-

97114.UNICODE (fungé27a27) […] fung. °F fung… eller? FØRE7579MMÈR… wow.

20180222 (datéring) [Ba+] fungérar… OKay. 

 |

 |

poeter.se 

poet 

farbror zwed 

________________________________ pc = page-count 

color førekommè27.

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 16:40



Bookmark and Share


  farbror zwed






__________________________________
40 före20111mmè27… wow.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯











-------------------------------------------ff
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed