Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlösa nätter

Jag sluter mina ögon och försöker framkalla

Bilder av sådant som får mig att le igen

 

Ser sakta upp och suckar tungt

Då jag inser att mina bilder av minnen

Inte kan trolla bort mörkret i mitt hjärta

 

Men ler trots allt för att släta över oron

Jag annars skapar för min omgivning

 

Ty min smärta är min och ingen annan

Ska behöva få rödkantade ögon och

Sömnlösa nätter för min skull




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-22 20:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra och man känner igen sig i vissa rader..kram
2018-03-13

  ULJO
Maritas kommentar skriver jag under på.
2018-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Styrka är att kunna le när det gör ont!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP