Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten är en hägring

horisonten är en hägring
som ständigt förändras
av musikens upprepning
som förstärker upplevelsen

flyttar det förflutna framåt
fortfarande omöjligt att nå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-23 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dawkins är en illusion.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson