Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 24.2-18

Snömassor
hittar inte rätt väg
avvikare




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-24 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fyndig text!
2018-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Omöjligt att följa leden när den är gömd i massor med snö!
Bra Haiku där texten passar perfekt till bilden.
2018-02-24

  limerick VIP
Du har då verkligen varken irrat bort dig eller snöat in i denna fina text.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP