Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor om Jesus

Jesus är något som uppstår människor emellan. Han finns inte som en slags högre makt och han är också det samma som Gud. Är både min mamma och katt spöken, vart då?

Om den ständigt återkommande jesus finns, varför måste jag må så här jävla nära gränsen till självmord. Önskar bli slutad plågad av en Jesus som inte finns, särskillit inte om jag sitter på en öde ö och ber. Då finns ingen Jesus, för Jesus uppstår endast tillsammans med likasinade fysiska personer.

Den heliga ande får gärna också träda fram, jag laddar min revolver innan detta möte som måste komma snart!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-24 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns inget som är värt att ta livet av sig för vännen. Glöm allt och börja med att förstå, att du har inga fel.
2018-03-09

  Nanna X
tat lungt vännen. tror du inte på Jesus hoppas jag du får ett snart fint möte med någon människa som förstår dig i stället.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B