Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malmömelankoli

andnöd i andrummet
som skulle vara den här helgen
hotellnätter och blå himmel
jag orkar inte
att inte orka mer




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-24 15:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
just där på gränsen mellan liv och död
klamrar vi oss fast vid strået
och griper det

<3
2018-03-02

  Fulbergarn
så bra berättat,
2018-02-25

    ej medlem längre
"Andnöd i andrummet" en stark och fin metafor för en obändig önskan att kunna få utlopp för eller ge uttryck för känslor och tankar som trasslat in sig i en svåruppknuten knut.

Jag tänker: Alla duger fast det suger och hoppas det knoppas till vår detta år.

Men usch vad det kan göra ont ibland!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver