Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnosynonym 2

Hora
okänslig stel
mäter endast minuter
för betalning, använd springan
Myntautomat

© Bosse 25 februari 2018.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-02-25 09:53



Bookmark and Share


  objekt3
- i put a dollar in a changemachine
nothing changed
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten