Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjälpen!

 

Jag får den hjälp som jag behöver
Ändå,
Mår jag inte bra

Det bror på hur hjälpen nå mig
Det beror på hur hjälpen skall hjälpa mig
Det beror på kunskapen om den hjälp jag behöver

Jag får inte den hjälp jag behöver
Och,
Mår inte bra

Vems ansvar är det?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-02-26 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP