Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget att vara rädd för nu

Om min medmänniska
verkar rädd
-- då vill jag gärna hjälpa den människan
komma ur sin rädsla.

Det finns onödig rädsla
och viss noja.

Det blir ju en väldig begränsning

Så, kära du: Det finns inget att vara rädd för nu!





Prosa av bohemen VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-02-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP