Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lämna din kritiska röst hemma

 

Lämna din kritiska röst hemma
Och rösta i valet i år

Valet är redan gjort!

Lämna demokratins lögnarna hemma
Och rösta blind

Valet är redan gjort!

Gå inte ut öppet med din kritiske röst
Och rösta utan eget val

Annars du är en,

SD
Rasist!

Nazist!
Terrorist!

Valet är redan gjort!

Makthavarna!
demokratis Gänget behåller makten oavsett valresultatet

Valet är redan gjort!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-02-27 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP