Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vår demokrati

Vi har demokrati
envar får säga sin mening
Nå - då så!

När jag säger min mening
är det inte alla som kan ta det.
Dom blir lite kränkta.

Men, jag hävdar fortfarande --
i vår demokrati
måste alla tåla och ta kritik!

Annars är det en diktatur!

Jag trodde för min del
att ordet var fritt?

Låt sanningen flöda!
Även de obekväma sanningarna.




Prosa av bohemen VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-27 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP