Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka hem

Varje dag
är det någon
som vill hem
till det liv
de redan levt
och för alltid
lämnat bakom sig
De vandrar
i korridorerna
med sina väskor
och frågor
om hur och när
de kan åka,
nu när dörren
alltid är låst




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-28 08:53



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En naturlig reaktion på en förnedrande situation, där man klätts av all värdighet och då vill man tillbaka till det som en gång var !!!
-
"Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter
Than the sun"
-
från albumet "Some Nights" av Fun !
2018-02-28

  Kungskobran VIP
Amerikanskt talesätt
Do'nt look back
there is no future in it
2018-02-28

  Niliboy
Huga ligen låsta dörrar. Inspärrad men inte pga jag skrev!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta