Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Adressen är okänd

 

Jag tar ett blank blad
Och skriver ett brev till mig själv
Framtiden!

Skriver inte jag minns
Skriver ner inte vad jag tänker på
Skriver ner bl.a. blablabla och bl.a.

Stämplar den med svidande tårar och postar den iväg
Adressen är okänd
Sändaren är okänd

Och jag!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-02-28 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP