Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariadagen 2018





Genom snöyran
Bryter plötsligt solstrålar -

Våren vill komma




© Birgitta Englund Dimitrova 28 februari 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-28 13:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP