Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ännu inte vet

händerna söker lågmält tonerna
som ännu inte har vaknat

som ännu inte vet
hur de ska resa sig upp
mellan jorden och vattnet
som rötternas mylla kräver

förvandlar blomman till ett lejon
om inte vägen visar upp sig
för solens kärleksfulla strålar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson