Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"De relationer och möten som inte blir som man tänkt är som en dyr kurs universum gett en helt gratis. " @glitterofnitter


musiken som du vill dansa

min drömman

nyfiken



han är inte här

ser hibiskus här i mitt köksfönter

hon ser ut att må bra

här

men..

min drömman...

skit i honom

han är inte där du är nu

skit i honom

spela på instrumenten som Gud ger dig

musiken som du vill dansa

"When you stop doing what God told you to do, you become vulnerable to the enemy! Keep pressing!" td jakes





Fri vers av Ess VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP