Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita pappersark

Och jag ångrar alla pappersark jag slösat på dig
Och alla andetag jag nyttjat i onödan

Kunde jag önska bort en sak
Hade det varit ett år av mitt liv

Inte för min skull
Utan för mitt samvetes




Fri vers av Drogdrömmar
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett år bara? Jag vill ha bort tio år minst. Det var väldigt vackert diktat. Mycket bra.
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Drogdrömmar