Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We aren´t being true to ourselves when we accept less than we deserve." starsmoonandsun


"Be loyal behind my back." unknown

jag väljer bara kärlek

enkelt

"Would you obey an order to hurt yourself or someone else?"




Fri vers av Ess VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP