Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enda sättet

 

 

när natten står stilla
söker jag efter dag
längtar mig ut, ut, ut

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-03 20:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Du ljuvliga
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP