Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undra om det på söndag blir väder, kanske att syster fångar en tjäder, i handen sitter valkar av förda plogen, från fjärran hörs yxors hugg i skogen, likt andra tider för krigets dunder och räder.


Rimmade rader om 'vuxenhetens jag'





Mina händer var då vackra när jag var ung
de utstrålade personlighet och gediget schvung
nu är det ett tag sedan det var igår
en får väl ta dagarna likt maten en får
och aldrig heller blir nog lejonet åter 'kung'.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-03 23:53



Bookmark and Share


  Fulbergarn
näh , så är det, men gammal är äldst
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP