Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskyr hur jag trodde på sommaren


Tillit,
som torra löv.
De knastrar under fötterna,
ekot ger eftersvallningar som kostar på.

Avskyr att jag trodde på sommaren,
hur jag öppnade fönstret för möjligheten.

Tillit må se likadan ut i båda riktningar
men ll:en i mitten är likförbannat instängda.





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-04 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol