Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas våldsamhet

känslornas våldsamhet
förvandlar himmelen
till en svart bur
som inte kan sluta
spotta jorden ur blodet

träffar hela tiden
sina egna fötter




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-05 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stor poesi!
2018-03-11

    ej medlem längre
Texten är en uppvind av ett mysterium för mig. Känslornas kraft, ur vilken dold källa skriver den sina ord: och allt mer ser jag Dig som Zenfilosof. Du fångar det som jag famlar efter.
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson