Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg tillbaka


Kvinnan steg ut framför en lastbil
och insåg att det var ju inte så bra.
Hon mötte chaufförens blick
och tog ett steg tillbaka
för honom

Nu sitter hon hos psykologen,
antar att han försöker skapa
ett yrkesmässigt förtroende.

Åt helvete med det,
hon undrar hur länge det dröjer
innan de ska knulla?

Hon litar mer på chaufförer
som inte håller hastighetsgränserna
än på människor
som faktiskt lyssnar.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-05 19:28



Bookmark and Share


  J P
Verkligen snyggt!
/J
2018-03-06

  Bjarne Nordbö
Så djävla vasst bra.
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol