Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg framåt.


Hon önskar se minen,
när hon kysser honom,
knäar honom
- samtidigt

Som om det vore, ett steg fram.
Som att det vore, ett steg bort.

Det är bara det att hon börjar mjukna.
Acceptera faktum och vara vardaglig.

Väder och vind. Volvo och räkningar.
Klänning till anklarna.

Så jävla lamt
när hon vill bevisa sin egen storslagenhet.

Vacker och vinnande. Whiskey och räkor.
Muskort kjol.

Istället för kyssar och knäande,
fortsätter de att kindpussas.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol